Home Текстове • Добре балансирана диета

Добре балансирана диета

 - 

Знаете ли, че в една добре балансирана диета влияние на 4 променливи? Разнообразие, честота, по-малки количества, а също и хидратация. Предлагаме Ви 5 възможности за хранене, за да отслабнете и мазнини. За да отслабнете, както и да се придържат към добре балансирана диета, Карлос Аснар Гальего, началник на отдела за хранене. има сайт, който е специалист по здравословно и балансирано хранене, ви препоръчваме за основни продукти, храни, както и той изяснява редица съмнение за кълване по време на почивките между ястия или брой ястия, които трябва да направим в един ден. Просто какви трикове балансиран режим? За намаляване на телесното тегло, цел.

В по-широк смисъл, както и независимо от целта, която търсим, е балансиран режим на хранене на човека трябва да покрие 4 стандартни понятия (с изключение на сценарии, в които има свързани лица патология на): Концепцията на серията: нашата диета трябва да включва всички групи храни, за да получат специални хранителни вещества, които ни носи всеки от тях. Ето някои идеи за вашата закуска трябва да бъдат разнообразни. Концепцията за правилност: това, което ние трябва да бъдем в състояние за запазване на хормоналния баланс, а също и енергия, за да запазите както редовни, така и обикновена храна. Концепцията за умереност: отново марж цел, нашата склонност трябва да се консумират храни в умерени количества, се дължи на факта, че всеки път, тялото има минимална способност на усвояване, както и използването на енергия, а също и на хранителни вещества.

Принципът на хидратация

Принципът на хидратация

Всички химични реакции, които регулират обмяната на веществата не се отказах воден инструмент, така че ние трябва да предложим на вода редовно и в продължение на деня. Това също е изключително устройство за контрол на глад и ситост. Кои храни скоби в добре балансирана диета, за да допринесе за загуба на мазнини и загуба на тегло? Управление на вашия ИТМ. Макар да е вярно, че има продукти с „отрицателни калорични храни“, ако целта ни е намаляване на мастните натрупвания част ние трябва да се осигури приоритет на тези продукти, които предизвикват чувство на ситост, в същото време, че ние предлагаме на хранителни вещества и калории.

Нашето предложение: плодове и зеленчуци, като се има предвид, че при намаляване на приема на калории храни, които много витамини и минерали. Риба, яйца и месо, тъй като независимо от това, са свързани с определено количество мазнини, за приноса на аминокиселини, произведени киселини е от решаващо значение за сигурността на нашите тъкани, с изключение на функциониране на обмяната на веществата.

Какви храни не се препоръчва за намаляване на теглото?

Какви храни не се препоръчва за намаляване на теглотоОбикновено тези, които не само ни доставят огромно количество енергия, но и да го направят бързо. Такъв е случаят, захар, брашно и ориз, рафинирана наистина много паста, хляб, а също и ястия от ориз, които ние обикновено ядем, освен газировок, както и сокове сектор.

Тези елементи създават изключително покачване на нивото на глюкоза в кръвта, което допринася за хормон, наречен инсулин, който действа на нивото на захар в нашата мускулна тъкан, която априори да бъде положителен, така че когато захарта тръпката остри, а също така в големи количества от този инсулин може също така да улесни входа, че енергията от един вид клетки, които се наричат адипоцитами, които принадлежат към растежа на мастната тъкан.

Начини да губят тегло и добре балансирана диета

Начини да губят тегло и добре балансирана диетаГолямо значение за намаляване на теглото (или мазнина) – това е създаването на неблагоприятен енергиен баланс. Това е, така да се каже, за консумация по определен начин – по-малко калории в сравнение с нас проля, а тези калории идват от храни „високо качество на храната. Да, ако можем да покажем нашето тяло ограничаване на приема на калории, може би прекалено много негативни последици: гниене, а също и известен отскок резултат (нашата гаранция тялото, и липса на енергия под формата на мазнини).

Упражнения очевидно е, че това е една от основните устройства за увеличаване на калориите лично, а също така оптимизира използването на хранителните вещества. Има тренировки, за да отслабнете. Заедно с тренировка е доказано, че възстановява добре (което не означава много сън) допринася за загуба на тегло, защото нашия хормонален представител система за правилно, а също и предотвратяване на ситуации, метаболитен стрес, които тялото ще се „изправи“, за да отслабнете като отговор на агресивни агенти, а липсата на останалите, на гладно или дехидратация.

Author:admin